×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παπαβασιλείου: «Κερδίσαμε μία μάχη»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Παπαβασιλείου: «Κερδίσαμε μία μάχη»


Την πρώτη του νίκη μετά από οκτώ σερί ήττες πήρε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί του Ατρομήτου. Λογικό να είναι ικανοποιημένος ο Νίκκι Παπαβασιλείου στη συνέντευξη Τύπου. Ούτως ή άλλως η ομάδα του ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Παπαβασιλείου μίλησε:

Για τον αγώνα: «Ήμασταν άξιοι της νίκης. Είχαμε πολύ μεγάλη διάθεση, ασταμάτητο πρέσινγκ, δεν αφήσαμε ούτε ένα μέτρο στον αντίπαλο. Με τέτοια διάθεση δεν μπορείς να χάσεις κανένα παιχνίδι. Με όλα αυτά τα προβλήματα και τους τραυματισμούς που έχουμε θα πρέπει να βγάζουμε ψυχή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για όλα την προσπάθεια που κάνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με αυτό το πάθος και αυτή την νοοτροπία. Κερδίσαμε μία μάχη, έχουμε μπροστά μας έναν πόλεμο».

Για την πολύ καλύτερη εικόνα της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Δεν υπήρχε αύριο. Αυτό μόνο. Πλέον είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Όποιος αντέξει, όποιος μπορεί».

Για το πόσο εύκολο μπορεί να κρατήσει την ομάδα σε αυτό το τέμπο: «Τώρα είναι πιο εύκολο από πριν. Με αυτό το αποτέλεσμα είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε αυτά που πετύχαμε σήμερα. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την εαυτό μας».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram