×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το ψάχνουν με τον Μανοΐλοβιτς


Αντώνης Τσιράκης

Το ψάχνουν με τον Μανοΐλοβιτς


Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Φίλιπ Μανοΐλοβιτς, όμως, βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Ο Σέρβος τερματοφύλακας από τα φιλικά έδειξε πως πρόκειται για μία καλή περίπτωση και γι’ αυτό πήρε τα γάντια του βασικού.

Βασικός στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, έχει ήδη κερδίσει τους πάντες. Όχι μόνο τον προπονητή του, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης. Γι’ αυτό και οι «κυανέρυθροι» δεν κρύβουν πως θα ήθελαν να τον κρατήσουν για παραπάνω από μία σεζόν στο ρόστερ τους σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος Σέρβος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Χετάφε, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2021. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει ενεργό ρόλο στους Ισπανούς ούτε την επόμενη σεζόν και αυτό θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν στον Πανιώνιο.

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Ο παίκτης, πάντως, δεν κρύβει πως περνάει καλά στην Αθήνα. Στο περιβάλλον του αναφέρει πως δεν θα είχε αντίρρηση να παραμείνει, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τα βρουν για την επέκταση του δανεισμού του.Sportime News