×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Θέλουν συνάντηση με Σαββίδη


    Sportime Team

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Θέλουν συνάντηση με Σαββίδη


Τα χρέη «πνίγουν» την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μετά από τη σημερινή (31/7) γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ κατέστη σαφές ότι η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη είναι απαραίτητη.

Στη σημερινή διαδικασία βρέθηκε το 75.5% των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ το «παρών» έδωσαν και δύο εκπρόσωποι από την συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων. Παρόντες στη Γ.Σ. ήταν ο κάτοχος του 51%, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, καθώς επίσης και οι Δημοκράτης Παπαδόπουος, Χρήστος Καραμπέρης, Άρης Καρακούσης, Πόλυς Κατσιώρας, Μιλτιάδης Κανώτας.

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός με την ταυτόχρονη απαλλαγή μελών (ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία). Έπειτα ακολούθησε η συζήτηση με τους οπαδούς αλλά κι αυτή για την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό τα χρέη ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτά δεν υπολογίζονται οι αντίστοιχες οικονομικές διευκολύνσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημόσιο οφείλονται πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και γι αυτό εκφράστηκε η πρόθεση αξιοποίησης του νομοθετικού πλαισίου των «120 δόσεων».

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε την ανάγκη εύρεσης ιδιοκτήτη. Ακόμη έγινε σαφές ότι η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη κρίνεται απαραίτητη και ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να υπάρξει επαφή με τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ, με σκοπό να προσδιοριστεί το ύψος της χρηματοδότησής του.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

«Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τακτική ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή του 75,5% των μετοχών της εταιρίας.
Η ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα…
1)Την έγκριση του Ισολογισμού 01/07/2017-30/06/2018.

2)Την απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για την χρήση από 01/07/2017 – 30 /06/2018.

3)Την Εκλογή δύο (2) Αναπληρωματικών Ελεγκτών και δύο (2) Τακτικών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 01/07/2018– 30/06/2019.

Μετά την ολοκλήρωση της ΓΣ, πραγματοποιηθηκε συνάντηση των μετόχων και των μελών του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αντιπροσωπεία φιλάθλων της ομάδας μας για την κατάσταση και το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ».


Τελευταία Νέα