ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Μήτρου–Λονγκ, αλλά χτύπησε ο Κακλαμανάκης


Στέφανος Σύριγγας

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Μήτρου–Λονγκ, αλλά χτύπησε ο Κακλαμανάκης


Μια χαρά και μια λύπη ένιωσε ο Κώστας Μέξας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (11/9).

Ο προπονητής του «δικεφάλου» είδε τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Από την άλλη όμως, ο Μέξας είδε τον Δημήτρη Κακλαμανάκη να τραυματίζεται στην προπόνηση και να αποχωρεί από το παρκέ.

Ο 26χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ γύρισε το δεξί του πόδι σε μια ανύποπτη φάση και έφυγε από το παρκέ. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι.

Στο μεταξύ εκτός της κανονικής προπόνησης έμειναν και πάλι οι Γιώργος Καμπερίδης και Αλαν Χέρντον, οι οποίοι έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μπορεί σήμερα (11/9) να ήταν η πρώτη ημέρα επιστροφής του Mitrou-Long στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, αλλά τα απρόοπτα δεν έλειψαν και πάλι για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του απογευματινού προγράμματος, αποχώρησε από την προπόνηση καθώς γύρισε το δεξί του πόδι.

Ο 26χρονος σέντερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που προκύπτει από τον τραυματισμό του, αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Αυτό το δυσάρεστο νέο, ήρθε στο τέλος της σημερινής προπόνησης, της πρώτης στην οποία συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς και μετά από καιρό ο Elijah Mitrou-Long.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Γιώργος Καμπερίδης και Alan Herndon.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου (12/9) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena».


Sportime Extras