×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ : «Κολλάει» στις εγγυήσεις του Σκουρτόπουλου


    Νίκος Μπουρλάκης

ΠΑΟΚ : «Κολλάει» στις εγγυήσεις του Σκουρτόπουλου. Τι ακριβώς συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και τον Ομοσπονδιακό προπονητή; Το Sportime έχει ολο το ρεπορτάζ, έγκαιρα κι έγκυρα


Ανατροπή δεν υπάρχει στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και του Θανάση Σκουρτόπουλου. Υπήρξε μια κατ’ αρχήν προσέγγιση που πιθανότατα να υποχρέωνε τον Ομοσπονδιακό προπονητή να μπει στο αεροπλάνο. Και γι’ αυτό ενημερωθήκατε έγκαιρα από το Sportime. Μόνο που η υπόθεση επέστρεψε στο σημείο- μηδέν!

Πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή; Στο ότι επέστρεψε στο αρχικό της σημείο. Όπως σας ενημερώσαμε από την Τετάρτη (30/10), ο Ομοσπονδιακός προπονητής ζήτησε εγγυήσεις από την διοίκηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Από την πλευρά τους, τον ενημέρωσαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς (που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται). Και παράλληλα ότι υπάρχει το ΟΚ προκειμένου να γίνουν και δύο αλλαγές στους ξένους παίκτες.

Ο Σκουρτόπουλος, όμως ζήτησε εγγυήσεις. Όχι μόνο για τα δικά του χρήματα, αλλά κυρίως για το ότι η ομάδα θα είναι πληρωμένη. Ότι η διοίκηση θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Ότι η χρονιά θα κυλήσει ομαλά.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε προσέγγιση αλλά…

Το μεσημέρι της Πέμπτης (31/10) υπήρξε μια πρώτη προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έθεσε κάποια ζητήματα, στα οποία αρχικά δεν ήταν αρνητικοί (χωρίς βέβαια να πουν και το «ναι» άμεσα) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Όπως σας ενημέρωσε το Sportime αυτό ήταν ένα πρώτο δείγμα προσέγγισης. Και ο Ομοσπονδιακός προπονητής, απλώς περίμενε το τηλεφώνημα από την διοίκηση που θα του παρείχε τις εγγυήσεις. Μετά απ’ αυτό θα ήταν πανέτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, να πάει στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει.

Ξαφνικά, όμως, όλα άλλαξαν. Κι από την προσέγγιση ξαναφτάσαμε στο αρχικό σημείο. Ο Σκουρτόπουλος δεν λαμβάνει τις εγγυήσεις που ζητά κι ως εκ τούτου δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το βήμα και να αναλάβει την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι είναι και προπονητής της Εθνικής ομάδας κι ως εκ τούτου τα βήματα που πρέπει να κάνει θα πρέπει να είναι «μετρημένα».

Από την προσέγγιση στην διάσταση… Και παρότι κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό με σιγουριά, ας εκτιμήσουμε ως πολύ δύσκολο να υπογράψει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον ΠΑΟΚ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα