ΠΑΟΚ: ΣΟΚ με Μήτρου-Λονγκ!


Χρήστος Μαγγίνας

ΠΑΟΚ: ΣΟΚ με Μήτρου-Λονγκ!


Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον τραυματισμό του Μήτρου-Λονγκ που περνάει την πόρτα του χειρουργείου. Τι αναφέρει η ΚΑΕ στην ανακοίνωση της.

ΠΑΟΚ: Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μήτρου-Λονγκ στον προημιτελικό κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο καθώς ο Καναδός με ελληνικές ρίζες παίκτης θα αναγκαστεί να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου για το γόνατο του.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μία ανύποπτη φάση ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον Elijah Mitrou-Long στο χειρουργείο. Ο 24χρονος γκαρντ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων και του απεικονιστικού ελέγχου, αποφασίστηκε να υποβληθεί ο Elijah Mitrou-Long σε αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19/2) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Elijah Mitrou-Long και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

ΠΑΟΚ: Σοβαρός τραυματισμός για Μήτρου-Λονγκ

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στο Ιβανώφειο και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνει ωστόσο τον Elijah Mitrou-Long, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Τετάρτης. Ο 24χρονος γκαρντ, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο σε μία ανύποπτη φάση στη διάρκεια του αγώνα και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η πρώτη διάγνωση; Κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό. Σύμφωνα και με την υπόδειξη του γιατρού του ΠΑΟΚ, χειρούργου ορθοπεδικού Ιωσήφ Γαβριηλίδη, θα ακολουθήσει νέος απεικονιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος, ο τρόπος αντιμετώπισης και ο χρόνος απουσίας του Elijah Mitrou-Long, ο οποίος εξυπακούεται ότι τίθεται εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Προμηθέα.

Καλύτερα είναι τα νέα για τον Γιώργο Καμπερίδη, που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα είναι αμφίβολη».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras