×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: «Τσουχτερός λογαριασμός» 26.000 ευρώ από το ΒΑΤ για Γκάρετ


    Μαντώ Καψάλη

ΠΑΟΚ: «Τσουχτερός λογαριασμός» 26.000 ευρώ από το ΒΑΤ για Γκάρετ. Ακριβό..


Ακριβό.. κουστούμι έραψε στον ΠΑΟΚ το ΒΑΤ. Το δικαστήριο της FΙΒΑ δικαίωσε τον τέως παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης,  Ντάριους Γκάρετ και τον ατζέντη του.

Το ΒΑΤ επιδίκασε στον 30χρονο παίκτη 26.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ καλείται να διακανονίσει άμεσα τα λεφτά αυτά για να μην του επιβληθεί ΒΑΝ από την FIBA.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές παλιές τέτοιες… αμαρτίες με οφειλές προς παλιούς παίκτες του

Η νέα διοίκηση της ομάδας είχε προσπαθήσει να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη και να αρχίσει να κάνει επαφές με όσους είχε… φεσώσει ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια, έτσι  ώστε να γίνουν διακανονισμοί και να γλιτώσει η ομάδα από πιθανά ΒΑΝ από την FIBA.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λένε ότι είχαν κάνει προσπάθεια για να διευθετηθεί το θέμα του 30χρονου παίκτη. Είχαν γίνει επαφές με τη πλευρά του Γκάρετ για να τακτοποιηθεί το όλο ζήτημα και να μην προχωρήσει.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» λένε όμως, ότι οι προσπάθειες που έκαναν δεν έπιασαν τόπο και έτσι ήρθε η απόφαση του ΒΑΤ.

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, ξεκαθάριζαν ότι θα προσπαθήσουν άμεσα να βρουν λύση, έτσι ώστε να μην προχωρήσει το θέμα και να αποφύγει η ομάδα την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.

H νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει πολλά τέτοια αγκάθια μπροστά της με τις παλιές οφειλές. Όπως εκείνες προς τον Αντώνη Κόνιαρη που έκαναν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποφασίσει στις 10/7 τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής της ομάδας για τις οφειλές προς τον τέως γκαρντ το συλλόγου.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα