×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παπαντωνίου: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο ντέρμπι» (vid)


Γιώργος Διπλοΐδης

Παπαντωνίου: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο ντέρμπι» (vid)


Μετά από επτά και πλέον μήνες, έχοντας ένα μόνο επίσημο παιχνίδι καταγεγραμμένο ως τώρα και μετά από διαδοχικές αναβολές, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και ο Νώντας Παπαντωνίου, μιλώντας στο www.paokbc.gr εξέφρασε τις σκέψεις του για την πρεμιέρα της Basket League.

Αρχικά ο Παπαντωνίου τόνισε: «Σίγουρα μετά από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι που ήταν για το κύπελλο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και την καλή εμφάνιση που κάναμε, περιμέναμε πάλι 15 ημέρες για να έρθει επιτέλους η στιγμή να παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι ένα τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Ηρακλή το οποίο έχει σημασία για τον σύλλογο».

Eνώ συνέχισε λέγοντας: «Όλοι γνωρίζουν πως είναι τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και ειδικά του ΠΑΟΚ εναντίον του Ηρακλή και του Άρη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά με τους προπονητές διαβάζοντας τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα δώσουμε το 150% της προσπάθειας μας ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε αυτή την πρώτη νίκη».

Τέλος έδωσε και τις δικές του, ξεχωριστές ευχές, με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και μέσα σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι κλισέ αλλά είναι ρεαλιστικό. Η ευχή μου είναι να παραμείνουν όλοι οι αθλητές της Basket League υγιείς, όπως και όλος ο κόσμος βέβαια, μακριά από τον COVID και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα μέσα στις 4 γραμμές. Να μην έχουμε τα περσινά και να καταφέρει η ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

 

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras