×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ζουρνατζίδης: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες φέτος» (vid)


Sportime Team

Ζουρνατζίδης: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες φέτος» (vid)


Για τα όνειρα και τους στόχους του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν για το Basketball Champions League, μίλησε ο Τέλης Ζουρνατζίδης, τονίζοντας πως οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου» ρωτήθηκε για το τι θέλει να πετύχει η ομάδα στον θεσμό, ενώ δεν έκρυψε πως σε περίπτωση που βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες του τουρνουά, η Θεσσαλονίκη θα διεκδικήσει την οργάνωση του Final-4.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα όνειρα αυτής της σεζόν

«Σαφώς και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Η ομάδα έδειξε με την περσινή της συμμετοχή στο BCL ότι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Είχαμε την επιθυμία για κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς μείναμε στους 16 και στόχος μας φέτος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο θεσμό».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Final-4 στην Θεσσαλονίκη

«Σίγουρα είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, είτε αυτοί είναι φίλαθλοι, είτε είναι μέλη του τιμ, είτε είναι διοικούντες. Μετά από χρόνια πρέπει να γίνει κάτι, που θα ξεσηκώσει τον κόσμο και την ομάδα και θα την κάνει να επιστρέψει εκεί που για κάποια χρόνια πρωταγωνιστούσε και ήταν μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Στόχος είναι να πάμε ψηλά και εφόσον είμαστε στις τέσσερις ομάδες φυσικά και θα διεκδικήσουμε το Final-4».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras