ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστια διαφορά ποιότητας»

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Βίντι
Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστια διαφορά ποιότητας»

Μπορεί να ηττήθηκε και στα δύο ματς από τη Βίντι ο ΠΑΟΚ, όμως, στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Προσέθεσε πως οι Ούγγροι ξεγέλασαν τον Δικέφαλο.

Για τις μηδέν τελικές στην εστία και την επιλογή να ξεκινήσει τον Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα: «Το παιχνίδι ήταν πολύ περίπλοκο. Η Βίντι πήγε το παιχνίδι στη φυσική κατάσταση αμύνθηκε καλά και εμείς σε δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια αξιόλογη φάση. Ο Πέλκας γνωρίζετε πως έπαιξε πολλά παιχνίδια σερί, είναι επιβαρυμένος, ήταν μια ευκαιρία να φρεσκαριστεί λίγο. Ελπίζουμε να επανέλθει σε καλύτερες εμφανίσεις. Δεν νομίζω πως πρέπει να σταθούμε σε έναν παίκτη. Παίξαμε με δύο επιθετικούς, με τη μπάλα κάτω. Ο αντίπαλος νομίζω μας ξεγέλασε. Ανοίξαμε το παιχνίδι, παίξαμε από τα πλάγια αλλά και πάλι δεν απειλήσαμε. Ειλικρινά μιλώντας έχουμε τεράστια διαφορά ποιότητας. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε η άλλη ομάδα αμύνεται και προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από τις αντεπιθέσεις».

Για τον κακό ΠΑΟΚ στο Europa League συγκριτικά με το πρωτάθλημα και για το αν η Ευρώπη είναι «βάρος»: «Δεν ξέρω τι να πω. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να προσπαθείς να ανοίξεις ομάδες και να μην τα καταφέρνεις. Για την θέληση δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και φορές που δεν λειτουργούν όλα υπέρ σου».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ αν και ποιοτικότερος δεν έκανε φάση με τη Βίντι και αν χάθηκε η πρόκριση: «Για την πρόκριση περιμένετε. Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή η ΜΠΑΤΕ έχει ελπίδες παίζει στην έδρα της θα δούμε. Προσπάθησα να δώσω όλες τις εξηγήσεις. Είχαμε τον έλεγχο το είπα και πάλι τα δοκιμάσαμε όλα μέσα στο γήπεδο. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να πάρεις όσα θέλεις. Στη Θεσσαλονίκη στην πρώτη φάση που δεχτήκαμε φάγαμε γκολ και μετά έσβησε ο διακόπτης».

Για το πώς είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του από τη στιγμή που δεν έκανε φάσεις: «Είπα είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου; Είναι διαφορετικό να προσπαθείς και διαφορετικό να επιτυγχάνεις. Προσπαθώ να βρω εξήγηση, αλλά είναι δύσκολο. Είπα ότι προσπάθησαν. Είπα πως η ήττα της Τούμπας είναι δική μου ευθύνη. Σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι. Προσπάθησαν ομαδικά, πιο ατομικά. Η Βίντι μας μπλόκαρε σε όλους τομείς. Προσπαθήσαμε με τρία δεκάρια, με δύο επιθετικούς. Υπάρχει μεγάλη θέληση για το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη είναι διοργάνωση που μας ενδιαφέρει εξίσου».

Για το αν η Βίντι είναι καλύτερη ομάδα: «Κέρδισαν δύο παιχνίδια. Η ποιότητα είναι υπέρ μας. Αλλά μας κέρδισαν. Αν πάρουμε τα αποτελέσματα, είναι δικό μου λάθος. Σε άλλες συνθήκες αν παίζαμε έξι παιχνίδια ενδεχομένως κερδίζαμε και τα έξι».

Για τους Μάτος και τον Τόσκα: «Ο Μάτος δεν θα παίξει την Κυριακή. Με τον Μάτος και τους υπόλοιπους κερδίσαμε άλλα παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα σήμερα».

Κατώτερος των περιστάσεων…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστια διαφορά ποιότητας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.