ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: «Θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα»

Για όλα μίλησε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Πασχαλάκης: «Θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα»

Με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που έκανε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα τον βρει αντιμέτωπο με την ΑΕΚ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ:

«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα και για εμάς και για τον κόσμο. Μία μέρα που κάθε χρόνο τη γιορτάζει η ομάδα και καλά κάνει. Ο ΠΑΟΚ κλείνει 92 χρόνια παρουσίας και όλοι θέλουμε να καταφέρουμε να πηγαίνουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται χρόνο με το χρόνο. Να βρίσκεται σε όσο πιο ψηλό επίπεδο μπορεί. Είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο. Στόχος μου είναι να μπορέσω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι σε αυτή την ομάδα να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο και να καταφέρει κι άλλα πράγματα. Αυτή η ομάδα μεγαλώνει με Κύπελλα και με πρωταθλήματα και είναι ευθύνη μας να πάμε το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να φέρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το Κύπελλο:

«Προσπαθώ κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι πολύ σπουδαίο που φτάσαμε στον τελικό, ήταν ευθύνη μας να φτάσουμε και να το καταφέρουμε να το πάρουμε. Φυσικά πρώτος στόχος μας είναι και θα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι αντίπαλος θα είναι η ΑΕΚ:

«Νομίζω ότι η πορεία μας φέτος έχει δείξει ότι είμαστε οι 2 καλύτερες ομάδες για αυτό και είχα πει ότι ήθελα αυτή την ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι αγωνιστικά είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά στο γήπεδο, δεν είναι 50-50 πιστεύω αλλά δεν θα αναλωθούμε σε αυτό. Θα έπρεπε νομίζω να γίνει σε ένα ουδέτερο έδαφος, αλλά αυτά είναι κομμάτια που δεν μπορούμε να τα πούμε εμείς. Εμείς είμαστε παίκτες και ασχολούμαστε με την μπάλα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αποδώσουμε το 100%”».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασχαλάκης: «Θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.