ΠΑΟΚ

Άνοιξε ο δρόμος για ΠΑΟΚ και Κυριάκο!

Αυτό που έμοιαζε απίθανο πλέον δεν είναι...
Άνοιξε ο δρόμος για ΠΑΟΚ και Κυριάκο!

Άνοιξε ο δρόμος για τον μεγάλο αν και δύσκολο στόχο του ΠΑΟΚ που ακούει στο όνομα Κυριάκος Παπαδόπουλος. Την ημέρα που ο Δικέφαλος κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του λιμανιού στη Γερμανία υποβιβαζόταν με τον 28χρονο να αναζητεί πλέον τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Οι “ασπρόμαυροι” που σκέφτονται ακόμη και τον δανεισμό του Μιχόγεβιτς και που ακόμη δεν έχουν βρει αντικαταστάτη του Κάρλος Σαμπράνο θέλουν τον Παπαδόπουλο για να πλαισιώσει τους Βαρέλα-Κρέσπο που θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνουν στην ομάδα.

Η Μπεσίκτας είδε Πέλκα στο ΟΑΚΑ

Μπορεί με την πρώτη ματιά αυτή η μεταγραφική κίνηση να φαίνεται δύσκολο να πραγματοποιηθεί όμως ο υποβιβασμός του Αμβούργου αλλάζει τα δεδομένα. Θεωρείται βέβαιο πλέον πως ο Παπαδόπουλος θα αναζητήσει κάτι διαφορετικό καθώς υπάρχει ρήτρα που μειώνει τον μισθό του στην “Τσβάιτε Λίγκα”.

Το πάρτι των Κυπελλούχων στην Πάολα (pics)

Βέβαια το Αμβούργο αναμένεται πως θα έχει υψηλές απαιτήσεις αλλά απο το βάρος του συμβολαίου και την πίεση που θα ασκήσει και η πλευρά του παίκτη αναγκαστικά θα ζητήσει αρκετά λιγότερα απο τα έξι εκατομμύρια που δαπάνησε για να τον αποκτήσει. Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να παίξει και ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος που εκπροσωπεί και τους Αντελίνο Βιεϊρινια-Δημήτρη Πέλκα.

Αλλωστε ο ίδιος ο κεντρικός αμυντικός ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, ομάδας που υποστηρίζει από μικρός. “Έχω δηλώσει πως θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα κάποια στιγμή και να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Δε ξέρω αν θα είναι αυτό το καλοκαίρι ή το άλλο. Πάντως θέλω να γίνει. Είναι η ομάδα που αγαπάω και μεγάλωσα με αυτήν. Δεν έχω σκοπό να έρθω όταν τελειώνω την καριέρα μου. Διακοπές δεν έκανα σε καμία ομάδα. Θα έρθω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”, δήλωνε πριν λίγες εβδομάδες ο διεθνής ποδοσφαιριστής στο πρόσωπο του οποίου ο ΠΑΟΚ βλέπει το ξεκίνημα της δημιουργίας μίας ομάδας πραγματικά ανίκητης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξε ο δρόμος για ΠΑΟΚ και Κυριάκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.