ΠΑΟΚ

Η Νάπολι στοχεύει σε Πασχαλάκη

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αρέσει στους «παρτενοπέι»
Η Νάπολι στοχεύει σε Πασχαλάκη

Η πολύ καλή παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ, φαίνεται ικανή να εκτοξεύσει την καριέρα του.

Η Νάπολι ήδη έχει στρέψει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του τερματοφύλακα,  και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «areanapoli.it» ο παίκτης αυτή την στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ιταλικής ομάδας.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως «η Νάπολι «κατέληξε στον στόχο της για την επόμενη σεζόν» και αυτός δεν είναι άλλος από τον ύψους 1.97μ. τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που προορίζεται για δεύτερος,  με δεδομένη την αποχώρηση του Λουίτζι Σέπε.

Αναφορικά με το οικονομικό μέρος της μεταγραφής,  τονίζεται πως  «η ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ είναι διαπραγματεύσιμη» και ότι υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία των δύο πλευρών, «με τον ΠΑΟΚ να ρίχνει τις απαιτήσεις του ακόμη και στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ».

Το συμβόλαιο του Πασχαλάκη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ η Νάπολι κοιτάζει και την περίπτωση του  Ρουί Πατρίσιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που είναι πολύ πιο ακριβή, ωστόσο ελπίζουν ότι το σκάνδαλο με τα στημένα ματς στην Πορτογαλία μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Νάπολι στοχεύει σε Πασχαλάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Ντζάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.