ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με Βέρνμπλουμ και η επιβεβαίωση Μίχελ

Σε τι στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τον Σουηδό χαφ
Τι συμβαίνει με Βέρνμπλουμ και η επιβεβαίωση Μίχελ

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πόντους Βέρνμπλουμ όμως ακόμη δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ρωτήσει για το κασέ του Σουηδού χαφ, το οποίο κυμαίνεται στα 2.5 εκ. ευρώ. Ο «Δικέφαλος» είναι διατεθειμένος να προσφέρει περίπου 1.2εκ€ το χρόνο, δηλαδή γύρω στα 3.6 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.

Ο Λούμπος Μίχελ, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Κυπελλούχων Ελλάδος για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή. «Ναι ο Βέρνμπλουμ μας ενδιαφέρει! Τον έχουμε στη λίστα μας σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Ξέρουμε το πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι», σχολίασε ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Ένας «top class» χαφ για τον ΠΑΟΚ (video)

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει με Βέρνμπλουμ και η επιβεβαίωση Μίχελ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.