Μπάμπα Ραχμάν: Μέσα από τα… μάτια των games


Γιώργος Διπλοΐδης

Μπάμπα Ραχμάν: Μέσα από τα… μάτια των games


O ΠΑΟΚ κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας του, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον δανεισμό του Μπάμπα Ραχμάν, από την Τσέλσι.

Ο Μπάμπα Ραχμάν είναι ο παίκτης που έψαχνε καιρό ο ΠΑΟΚ, για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του, μετά την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στην Νόριτς.

Ο 26χρονος Γκανέζος θα ενισχύσει πλέον το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία. Το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής μπορεί κάποιος να το ψάξει με πολλούς τρόπους, όπως τις καλύτερες του στιγμές σε βίντεο, το βιογραφικό του άλλα και πολλά αλλά όπως τα games.

Ένα παιχνίδι που παίζει αρκετός κόσμος και προσφέρει αρκετή… ασφάλεια όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη, είναι το «Football Manager».

Στην τελευταία του έκδοση, από τα κορυφαία στοιχεία που διακρίνει στον παίκτη είναι οι επιθετικές του αρετές. Του δίνει αρκετές υψηλές αποδόσεις στην σέντρα (15 ως 19), την επιθετικότητα (14 ως 18), την επιτάχυνση (15 ως 19), την ταχύτητα (13 ως 17), με την ντρίπλα του να βρίσκεται χαμηλότερα (11 ως 15).

Δείχνει αποφασιστικός (13 ως 19) και εργατικός (12 ως 18). Σε πιο περιορισμένα επίπεδα είναι η φυσική του αντοχή (11 ως 15), η ικανότητα του στο μαρκάρισμα (9 ως 13), οι τοποθετήσεις του στο γήπεδο (8-12) και το πόσο καλά εκτελεί τα κόρνερ (4 ως 8).

Τον χαρακτηρίζει όχι σαν τον παλιάς κοπής αριστερό μπακ, που έχει κύρια ευθύνη του να μαρκάρει αλλά ως «μπακ-χαφ». Δηλαδή ανεβοκατεβαίνει την πλευρά του αρκετά κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ενώ στην γενικότερη του… δυναμική ως ποδοσφαιριστή, με άριστα τα πέντε αστέρια, έχει τρία. H κατάσταση στο «FIFA 21» είναι παραπλήσια.

Η ταχύτητα και η επιτάχυνση του βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα (78) όπως και η ντρίπλα του (74). Η αμυντική του ικανότητα (72) και οι πάσες του (66) αρκετά χαμηλότερα, όπως και η φυσικές του αντοχές (67). Τα σουτ του παρουσιάζουν ως το πιο αδύνατο του σημείο (50), όπως άλλωστε και στο Fooball Manager (4 ως 10).

Tέλος το τρίτο παιχνίδι στο οποίο μπορεί κάποιος να έχει πιο στενή επαφή με το ποδόσφαιρο είναι το «Pro Evolution Soccer». Σ’ αυτό που… συμφωνεί με τα άλλα δύο είναι στα στοιχεία της ταχύτητας (84) και της επιτάχυνσης (81). Tην επιθετική του ικανότητα την έχει σχετικά χαμηλά (65), με την ντρίπλα (74) και το κοντρόλ της μπάλας (72) να βρίσκονται σε καλύτερα επίπεδα.

Ακόμη ένα κοινό στοιχείο με τα άλλα παιχνίδια είναι οι αμυντικές του επιδόσεις που δεν τις έχει σε ιδιαίτερα υψηλά μεγέθη (68).

Επίσημο: Ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ με… χολιγουντιανή παρουσίαση! (vid)

Καγκάβα: Πάταγος και στο Instagram! (pic)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras