Τον ΠΑΟΚ από την Σπάρτα Πράγας προτίμησε ο Μπάμπα Ραχμάν σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Δανίας.

Μπάμπα Ραχμάν: Ο Γκανέζος φαίνεται να έχει βρει την χαμένη του ποδοσφαιρική αίγλη στη Τούμπα, ενώ δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Δανοί, η Σπάρτα Πράγας τον περασμένο Γενάρη κινήθηκε για την απόκτηση αριστερού μπακ και στις επιλογές της βρίσκοντας τα ονόματα του Μπάμπα Ράχμαν και του Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Οι Δανοί σημειώνουν ότι καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησαν για τους Τσέχους, αφού ο Μπιόρκαν επέλεξε να παραμείνει στη Νορβηγία, ενώ ο Μπάμπα Ράχμαν προτίμησε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

«Η Σπάρτα Πράγας στο παράθυρο μεταγραφών του Ιανουαρίου προσπάθησε να πάρει τον Φρέντρικ Μπιόρκαν από την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ, αλλά τα μέρη δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Επίσης, ο παίκτης της Τσέλσι, Μπαμπά Ράχμαν, ήταν μια επιλογή και είχε επαφές, αλλά επέλεξε να πάει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ως δανεικός για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Ekstra Bladet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νίκος Τοσκίτσης: Γουστάρει ο Ιβάν και ετοιμάζει το μπαμ του καλοκαιριού!