Μπέος: «Ουδεμία αναφορά σε εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ»


Βασίλης Μπαντής

Μπέος: «Ουδεμία αναφορά σε εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ»


Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα social media τόνισε πως οι πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τον ΠΑΟΚ παρερμηνεύτηκαν. 

Ο Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον Βόλο, αλλά και για το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Μπέος ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του πως «ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες».

Αναλυτικά το ξέσπασμά του:

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας. Αλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σνάουτσνερ: «Δεν είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός από εμάς»


Sportime Extras