Τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ έχουν στη λίστα τους Γιουβέντους και Άγιαξ όπως μεταδίδει το Calciomercato!

Ο Γιώργος Κούτσιας είναι ο δεύτερος νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα του δικεφάλου και αποτελεί το «ασπρόμαυρο» next big thing.  Όπως είναι λογικό το πακέτο προοπτικής και ποιότητας που διαθέτει, τραβάει πολλά βλέμματα πάνω του. Όπως αναφέρει το ιταλικό Calciomercato, Γιουβέντους και Άγιαξ κοιτούν τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ που όμως θα πρέπει να «ματώσουν» οικονομικά για να τον πάρουν μακριά από την Τούμπα!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα από την Ιταλία, ο νεαρός Κούτσιας του ΠΑΟΚ φαντάζει μια πρόκληση για Γιουβέντους και Άγιαξ, επισημαίνοντας πως οι μπιανκονέρι επιθυμούν να ενισχύουν και να τονώσουν με νέο… αίμα την ομάδα τους. Ως εκ τούτου έχουν κατά νου την περίπτωση του Κούτσια..

Συγκεκριμένα μέσω του Calciomercato, οι Ιταλοί υπογραμμίζουν πως: «Για να τον αρπάξουν από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συνδέεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023, θα πρέπει να καταβάλλουν τη ρήτρα αγοράς του που έχει οριστεί μόλις στα τέσσερα εκατ. ευρώ».

Είναι σαφές πως ο Γιώργος Κούτσιας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και αποτελεί το επόμενο σέντερ φορ των ασπρόμαυρων όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν και ο Γιάννης Γκούμας, έχοντας προσελκύσει από μικρή ηλικία ομάδες του εξωτερικού, όπως την Ίντερ με την οποία υπήρχαν συζητήσεις, στις οποίες ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε στοπ και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει την συμφωνία ανανέωσης με τον νεαρό μέχρι το 2023, με υψηλότερες αποδοχές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κούτσιας – ΠΑΟΚ: «Ονειρεύομαι το πρώτο γκολ – Σημαντικός για μένα ο Γκαρσία»

Γιώργος Κούτσιας: Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Τζόλης