×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Διαψεύδει την επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ο Λεοντιάδης!


    Sportime Team

Διαψεύδει την επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ο Λεοντιάδης!


Με το κόμμα της Χρυσής Αυγής φερόταν να κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, όμως ο ίδιος διαψεύδει την ανακοίνωση της παράταξης με δηλώσεις του.

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης.

Με προσωπική του δήλωση μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ο παλαίμαχος παίκτης δήλωσε:

«Δεν ξέρω τίποτα για Χρυσή Αυγή. Μου έχουν τηλεφωνήσει όλα τα Κόμματα και έχω πει ότι δεν κατεβαίνω με κανέναν. Πώς έγραψαν το όνομά μου σε επίσημη λίστα; Απορώ και διαμαρτύρομαι. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία Χρυσή Αυγή για να κατέβω στις εκλογές. Γράψτε το παντού», τονίζει ο παλαίμαχος άσος και ουσιαστικά διαψεύδει την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή έσβησε το όνομά του από την ανακοίνωση των υποψηφίων όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες μετά την αντίδρασή του.

Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη

Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη στο θέμα ήταν άμεση, με το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τονίζει χαρακτηριστικά πως ο Δικέφαλος είναι ένας σύλλογος με προσφυγικές ρίζες, ένας σύλλογος που εκφράζει τον Πόντο.

Με αυτόν τον τρόπο ο γιος του Ιβάν Σαββίδη άφησε να εννοηθεί πως δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να σχετίζεται ιδεολογικά και πολιτικά ο ΠΑΟΚ με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, κάτι που στη συνέχεια επιβεβαίωσε και ο Μιχάλης Λεοντιάδης, τονίζοντας πως δεν ισχύει η είδηση περί υποψηφιότητάς του με το ακροδεξιό κόμμα.

Κάντε Follow στο Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα