×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δούκας: «Δεν μπορείς να τα κρύβεις όλα κάτω από τα φουστάνια της Μαρούπα για πάντα» (pic)


    Μάριος Σταμπουλής

Δούκας: «Δεν μπορείς να τα κρύβεις όλα κάτω από τα φουστάνια της Μαρούπα για πάντα» (pic)


Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, έκανε το δικό του… αιχμηρό σχόλιο για την εκδίκαση του CAS και τη στάση του Ολυμπιακού.

Ο Λευτέρης Δούκας, μίλησε για τη στάση του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση του CAS και αυτή του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «ο επικοινωνιακός μηχανισμός τους δε μας έχει φωτίσει αν έπεισαν το δικαστήριο», ενώ έριξε τα καρφιά του για τα fake news που έλεγαν ότι ο Δικέφαλος δεν θα προσφύγει στο CAS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος: «Μας άκουσε το CAS περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση»

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ, γνωστά, αυτονόητα κι εύκολο να γίνουν αντιληπτά από κάθε κοινό νου:

Δεν δικαστήκαμε στο πρωτοβάθμιο της Λίγκας, στην Εφέσεων της ΕΠΟ, αν δε μας δικάσει και το CAS, θα έχουμε καταδικαστεί χωρίς να έχει ακουστεί από δικαστή που μπήκε στην ουσία, η λέξη «ένοχος».

Τα αντίστοιχα του Ολυμπιακού επίσης γνωστά: Αφού το είπε η Μαρούπα, ο Αρκούδης και κάτι συγγενείς του Αυγενάκη, η ετυμηγορία του Ανωτάτου αθλητικού δικαστηρίου της Ευρώπης, είναι περιττή.

Λίγο ακόμα και θα έλεγαν «επτά μήνες τώρα γράφει ο Μανώλης πως υπάρχει πολυϊδιοκτησία , χρειάζεστε κι άλλες αποδείξεις;»

Μερικές ώρες μετά, ο επικοινωνιακός μηχανισμός τους δε μας έχει φωτίσει αν έπεισαν το δικαστήριο και πως αντέδρασαν οι δικαστές στο άκουσμα πως μια επιτροπή της ΓΓΑ που δεν είναι δικαστήριο, εκδίδει δεσμευτικές εισηγήσεις.

Αντ΄αυτού, επιδίδονται στα κλασικά fake news για τη σημερινή εκδίκαση στο CAS, εκεί που προγενέστερα fake news υποστήριζαν ότι δε θα προσφύγουμε, για να μην πέσουμε κατηγορία.

Υ.Γ Μπορείς να τα κρύψεις όλα για λίγο καιρό, λίγα για πολύ καιρό, αλλά όχι όλα κάτω από τα φουστάνια της Μαρούπα για πάντα.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα