×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δούκας – ΠΑΟΚ: «Η αξιοπρέπεια είναι το μοναδικό που δε μας έχουν κλέψει»


    Μαρία Καλτσίδη

Δούκας – ΠΑΟΚ: «Η αξιοπρέπεια είναι το μοναδικό που δε μας έχουν κλέψει»


Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, πήρε θέση για την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς, που αφαιρέθηκαν από τον Δικέφαλο.

Ο Λευτέρης Δούκας μίλησε για την αξιοπρέπεια, η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει ο υπέρτατος τίτλος για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η πιο διαχρονική αξία με την οποία πρέπει να πορεύεσαι στη ζωή είναι η αξιοπρέπεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι εφήμερα, έρχονται και παρέρχονται.

Για τον ΠΑΟΚ η αξιοπρέπεια ήταν, είναι και θα παραμείνει ο υπέρτατος τίτλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για ΠΑΟΚ – CAS: «Τυχεράκηδες, σε μία δίκη έλειψα και κερδίσατε- Λυπάμαι τον Μελισσανίδη»

Είναι το μοναδικό που δε μας έχουν κλέψει σε όλη την ιστορία μας, ίσως και να ήταν αυτός ο λόγος που στήθηκε η σκευωρία, από εκείνους που η λέξη τους είναι άγνωστη.

Αν υπάρχει κάτι που κρατάω από τους προηγούμενους μήνες, είναι η συχνότητα με την οποία διάβαζα «αν είμαστε ένοχοι, να πέσουμε».

Κι αυτό μέσα σ΄έναν κόσμο, που γιορτάζει στο άκουσμα της είδησης πως ο διαιτητής που δεν του έδωσε το πέτσινο πέναλτι που ζήτησε βρίσκεται στο νοσοκομείο, σκεπτόμενος -και φωναχτά κάποιες φορές- «καλά του κάναμε».

Η υπόθεση τώρα αρχίζει, οι βαθμοί που επέστρεψε το CAS έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Το σημαντικό είναι πως μας επέστρεψαν το ηθικό πλεονέκτημα, που τόσο απροκάλυπτα και βρώμικα προσπάθησε να αφαιρέσει από το dna μας, η επιτροπή των κουμπάρων του Αυγενάκη, οι δικαστές που αντί να σταθούν αντάξιοι του λειτουργήματος τους επέλεξαν να νίψουν τα χείρας τους κι ένας άθλιος συρφετός αργυρώνητων ΜΜΕ…»

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα