×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιαννούλης: «Αυτός είναι ο λόγος που νικήσαμε, αν έρθει πρόταση θα το συζητήσω με τον Σαββίδη»


    Μάριος Σταμπουλής

Γιαννούλης: «Αυτός είναι ο λόγος που νικήσαμε, αν έρθει πρόταση θα το συζητήσω με τον Σαββίδη». Ο Δημήτρης Γιαννούλης, που ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της...


Ο Δημήτρης Γιαννούλης, που ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της τεράστιας πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα, μίλησε για το πως ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος και για αυτό δώσαμε το κάτι παραπάνω. Για αυτό κερδίσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ-Πρόκριση-Χρυσάφι: Εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του!

Για την δική του εικόνα:

«Σήμερα δεν νικήσαμε από τις δικές μου προσωπικές ενέργειες αλλά από την ομαδική προσπάθεια και τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι τα δώσαμε όλα στο γήπεδο».

Τι σημαίνει η πρόκριση επί της Μπενφίκα:

«Σημαίνει πάρα πολλά είναι ακόμα ένα βήμα για το στόχο μας ο οποίος είναι οι όμιλοι του Champions League. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα βήμα αλλά υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα είχε μεγάλη αμφισβήτηση φέτος δουλέψαμε καλύτερα και είμαστε συνειδητοποιημένοι για το τι θέλουμε».

Μιλώντας στο Open είπε μεταξύ άλλων:

Για το αν ήρθε η ώρα για το «όνειρο»:

«Για να πραγματοποιείς τα όνειρά σου, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Αν δεν δίναμε το 200%, δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος, με ομαδική δουλειά μπορείς να τα καταφέρεις. Κάναμε κατάθεση ψυχής».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, είπε: «Όταν έχεις άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, το μόνο που σκέφτεσαι είναι η ομάδα σου. Αν έρθει κάτι που ευχαριστεί και εμένα και την ομάδα, τότε θα το συζητήσω με τον κ. Ιβάν και θα δούμε τι θα γίνει. Μέχρι τότε όμως, είμαι εδώ και αγωνίζομαι για την ομάδα».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα