×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιαννούλης: Με το μυαλό στη Μονακό!


    Νίκος Τοσκίτσης

Γιαννούλης: Με το μυαλό στη Μονακό!


Η πρόταση της Μονακό στο ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιάννουλη ήταν 100% πραγματική και ιδιαίτερα σοβαρή παρά το γεγονός ότι κύκλοι μέσα στην ΠΑΕ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα για ευνόητους λόγους.

Σε κάποια στιγμή το deal φαινόταν να έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, με τον ποδοσφαιριστή μίλησαν οι άνθρωποι της Μονακό μέχρι και ο προπονητής της ομάδας, Ρόμπερτ Μορένο και όλα φαινόταν ότι πηγαίνουν καλά. Ο Γιαννούλης είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μονακό τόσο τόσο λόγω του ότι θα του δινόταν η ευκαιρία να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όσο και για τις οικονομικές απολαβές του.

Ο 24χρονος μπακ, λοιπόν, έφτασε να βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι και η αγωνιστική του εικόνα σε κάποια παιχνίδια είναι αλήθεια ότι ήταν επηρεασμένη λόγω του ότι δεν ήταν δυνατόν να μην έχει το μυαλό του και στο μέλλον του και στη ζαλάδα που φέρνει σε οποιοδήποτε νεαρό παίκτη το να κάνει ένα τέτοιο μεγάλο άλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μιλάνοφ: Προτάθηκε αλλά δεν τον θέλει κανείς!

Ωστόσο, η συμφωνία αυτή δεν έκλεισε αφού μέχρι στιγμής δεν τα έχουν βρει αυτοί που έχουν αναλάβει να κλείσουν το deal και να διαπραγματευτούν. Πρόκειται για ανθρώπους εκ Ρωσίας τόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ όσο και από την πλευρά της Μονακό. Έτσι, αυτή η πολυπόθητη μεταγραφή δεν έχει κλείσει ενώ έχει ατονήσει, δεν μπορεί κανείς να πει ότι το θέμα έχει οριστικά αρνητική εξέλιξη.

Σε ό,τι αφορά εκείνους, που γράφουν ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση αυτό είναι ψέμα.

Άλλωστε πλέον βρισκόμαστε στο 2020 και στα deals δεν υπάρχουν «επίσημες» προτάσεις. Όταν αυτές γίνονται, τα πάντα είναι συμφωνημένα και απλώς επικυρώνονται με τα τυπικά.

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα