Ο ΠΑΟΚ είχε Γενική Συνέλευση και ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε κουβέντες που θα συζητηθούν, κάνοντας ξεκάθαρη την στήριξη προς το πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία!

Γκαγκάτσης: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέλεξε σήμερα (15/4) νέο μέλος στο διοικητικό της συμβούλιο, και ο πρόεδρος της, Μάκης Γκαγκάτσης εξέφρασε ατάκες μείζονος σημασίας για τον μέλλον του Δικεφάλου του Βορρά!

Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζει και το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Μάκης Γκαγκάτσης που με τα λεγόμενα του εδραίωσε τον Πάμπλο Γκαρσία στον ασπρόμαυρο πάγκο… ενώ αποκάλυψε πως σύντομα η ομάδα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το νέο της τεχνικό διευθυντή!

«Η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Ναι, η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει μια επιλογή απλά για να γίνει…»

Μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία, έκανε σαφές πως «η ομάδα έχει προπονητή», υπογραμμίζοντας πως στηρίζεται από τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο:

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι… Γι’ αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι’ αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα… Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ’ όλους και από τον ιδιοκτήτη».

Η συζήτηση, παρουσία μικρομετόχων, «ανακυκλώθηκε» γύρω από το θέμα προπονητή, με τον αντιπρόεδρο και διεύθυνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει πως: «Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει… Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του! Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».