Γκαρσία: Υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο


Νίκος Τοσκίτσης

Γκαρσία: Υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο


Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στον πάγκο του Δικεφάλου, μετρώντας τέσσρρις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, κάτι που σκορπίζει χαμόγελα και ικανοποίηση στην τάξεις του ΠΑΟΚ.

Πλέον έρχεται και η πρώτη ανταμοιβή του Γκαρσία, η οποία είναι η ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή εγώ και μέρες να τρέξουν οι διαδικασίες για τριετές συμβόλαιο στον Ουρουγουανό και πλέον όλα είναι έτοιμα και αυτό που λείπει είναι η υπογραφή του Πάμπλο Γκαρσία.

Φυσικά, θα υπάρξει μία μεγάλη αύξηση στον 43χρονο τεχνικό, σε σχέση με τον μισθό που είχε ως προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ. Τα επόμενα 24ωρα, ίσως και αύριο ο Γκαρσία θα επισκεφτεί τα γραφεία της Μικράς Ασίας στην Τούμπα και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Στο μεταξύ ο Γιώργος Κούδας, μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία τονίζοντας πως ήταν ο ιδανικός για τον πάγκο των «ασπρόμαυρων» καθώς γνωρίζει το DNA του
συλλόγου.

«Πιστεύω ο Γκαρσία ήταν η λύση που έπρεπε για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο είχα πει και για τον Ιβιτς. Όλα αυτά τα παιδιά που έχουν υπηρετήσει την ομάδα ως ποδοσφαιριστές έχουν το DNA του συλλόγου. Τα πρώτα δείγματα του Πάμπλο είναι πάρα πολύ καλά. Γνωρίζει το υλικό και πως θα το διαχειριστεί. Χαίρομαι το ποδόσφαιρο που παίζει. Στο πρώτο μέρος είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ.

Από λάθος δεχτήκαμε το γκολ και είμαι σίγουρος ότι ο Γκαρσία θα τα διορθώσει όλα για να είναι παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ». Για τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ ο Κούδας τόνισε: «Ολα τα νεαρά παιδιά έχουν τα στοιχεία για να κάνουν προχωρήσουν. Πρέπει να δουλέψουν.


Sportime Extras