Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης, μίλησε για τη φετινή χρονιά της ομάδας, αλλά και το στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Κώστας Ιωσηφίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πλέον γενικός αρχηγός της Κ19 του Δικεφάλου, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3 και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φετινή σεζόν που πέρασε και το κλίμα που δημιουργήθηκε στην ομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο υλικό που υπάρχει στις ακαδημίες του Συλλόγου, σημειώνοντας πως μπορεί να αξιοποιηθεί από την ομάδα τόσο για το παρόν, όσο κυρίως για το μέλλον.

Τέλος, μιλώντας για το στόχο του Κυπέλλου και αν μία ενδεχόμενη κατάκτηση μπορεί να σώσει τη χρονιά και την απώλεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι «Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να κερδίζει, είναι από τη φύση του έτσι».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μιλώντας για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση και θα πάμε τελικό. Ήταν μία δύσκολη σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν και να μπουν στο σωστό δρόμο.

Για τις ακαδημίες του Δικεφάλου και τη δουλειά που γίνεται σε αυτές: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Έχουν αξιοποιηθεί κάποια παιδιά είτε από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ είτε σε άλλες ομάδες. Νομίζω πως δεν στερούνται τίποτα και πιστεύω ότι μπορούν να αξιοποιηθούν από την ομάδα μας και να δείξουν στο μέλλον πολύ καλή απόδοση και πολύ μεγάλη συμπαράσταση στην ομάδα».

Για το αν η ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να σώσει τη φετινή σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να κερδίζει. Από τη φύση του έτσι είναι. Οι φίλαθλοι είναι απαιτητικοί. Από εκεί και πέρα όμως είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Καλό είναι να κερδίζουμε τίτλους, τους χρειαζόμαστε, όμως όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε φέτος το Κύπελλο».

ΠΑΟΚ: Σενάρια χωρίς πραγματική βάση για Σόνλαου

ΠΑΟΚ: Οι κρίσιμοι αγώνες που θα απουσιάσει ο Ελ Καντουρί