Ιωσηφίδης: Το «ευχαριστώ» σε Ιβάν, Γκαρσία και η έκκληση!


Μαρία Καλτσίδη

Ιωσηφίδης: Το «ευχαριστώ» σε Ιβάν, Γκαρσία και η έκκληση!


O βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης, ο οποίος βγήκε νικητής στη… μάχη με τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο θέλησε με προσωπική του δήλωση να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους, που συνέβαλλαν με τον τρόπο τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ιωσηφίδης ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο είχε καθημερινή επικοινωνία.

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και να απευθύνει έκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες.

Χρειάστηκε να δώσω πρόσφατα άλλη μια, απέναντι σε έναν αντίπαλο άγνωστο και επίμονο. Ο κορονοϊός επισκέφθηκε και εμένα και χρειάστηκα νοσηλεία και υποστήριξη.

Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη συγκίνηση για το ενδιαφέρον του τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα μου. Τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση για τις πολύ σημαντικές ενέργειές τους, προκειμένου άμεσα να μου παρασχεθεί η απαραίτητη νοσηλεία. Τον Πάμπλο Γκαρσία για την καθημερινή μας επαφή και υποστήριξη.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ωστόσο φαντάζει πολύ λίγο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό μου Θεόφιλο Χρυσανθίδη. Για κάποιον που έζησε την αγωνία και την υπερπροσπάθειά τους, τα λόγια φαντάζουν λίγα για να περιγράψει τον ηρωισμό τους. Κυριολεκτικά δίνουν τη δική τους ζωή, για να σώσουν τις δικές μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τις εκκλήσεις τους για τήρηση των μέτρων και προσοχή. Κι αν δεν το κάνουμε για εμάς, να το κάνουμε πρώτα και κύρια για αυτούς τους ήρωες!


Sportime Extras