×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ιβάν Σαββίδης: Στο πλευρό του 16χρονου Νίκου Αριστάδη


Sportime Team

Ιβάν Σαββίδης: Στο πλευρό του 16χρονου Νίκου Αριστάδη


Ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται αρωγός στον 16χρονο Νίκο Αριστάδη για τον οποίο έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη η ποδοσφαιρική και όχι μόνο Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δείχνει για μία ακόμη φορά την ευαισθησία του σε θέματα υγείας και κυρίως όταν αυτά αφορούν παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λημνιός: Το προαίσθημα για ΟΑΚΑ και το παράπονο

Για τον Νίκο Αριστάδη γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να υποβληθεί σε εγχείριση στη Γερμανία.

Ο ομογενής επιχειρηματίας πρόσφερε αρχικά ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ και υποσχέθηκε στους οικείους του πως θα σταθεί στο πλευρό του Νίκου στο δύσκολο αγώνα που δίνει και στη συνέχεια.

Όπως γίνεται κατανοητό, η συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη είναι καθοριστική για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παλέψει με το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει.

Για τον μικρό Νίκο κυκλοφόρησαν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία έγιναν ανάρπαστα στη Θεσσαλονίκη με τους απλούς πολίτες να δείχνουν πως με συλλογική κινητοποίηση όλα γίνονται.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras