×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ίβιτς: Απάντησε για ΠΑΟΚ και αποθέωσε τον Ολυμπιακό!


    Μαρία Καλτσίδη

Ίβιτς: Απάντησε για ΠΑΟΚ και αποθέωσε τον Ολυμπιακό!


Ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στο ράδιο Metropolis, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε στα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς κατέκτησε και μαθηματικά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισραήλ με τη Μακάμπι και έχει σαν στόχο το αήττητο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για την προπονητική του πορεία ο Σέρβος τεχνικός είπε:

«Η εμπειρία του ΠΑΟΚ μέτρησε πολύ για μένα. Η τύχη τα έφερε έτσι και ξεκίνησα από μία μεγάλη ομάδα την προπονητική καριέρα μου. Έμαθα πολλά από τον ΠΑΟΚ. Όταν ξεκινάς από μία ομάδα με υψηλούς στόχους, μπορεί να είναι είτε καλό είτε κακό. Εμένα μέχρι τώρα, μου έχει βγει σε καλό. Πρέπει να μάθεις να παίζει υπό πίεση, ο κόσμος περιμένει πολλά από σένα. Και εδώ (Μακάμπι) έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα και τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δεν διαβάζω εφημερίδες και σάιτ, δεν θέλω να ξέρω ούτε όταν γράφουν καλά σχόλια, ούτε όταν γράφουν αρνητικά για να μην επηρεαστεί ο στόχος μου. Ένας προπονητής πρέπει να είναι δυνατός, να δουλεύει και να παίρνει όσα περισσότερα μπορεί από τους παίκτες του κάθε μέρα».

Για το αν θα μείνει στη Μακάμπι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Υπήρχε μία οψιόν και από τις δύο πλευρές. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον ατζέντη μου και τους ανθρώπους της Μακάμπι, θα δούμε. Δεν θα κάνω βιαστικές κινήσεις, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, θέλω να ζυγίσω την κατάσταση».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να μιλήσω για κάτι σχετικά με τη δουλειά μου και το πού θα είμαι τη νέα σεζόν. Δεν ξεχνάω τον ΠΑΟΚ και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και τον κόσμο της».

Όταν ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό είπε:

«Μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος ήταν ο Ολυμπιακός. Δίκαια βρίσκεται εκεί, που βρίσκεται. Έχω να δω τόσο καλό Ολυμπιακό από την εποχή του Βαλβέρδε».


Τελευταία Νέα