Ο Σίνζι Καγκάβα έστειλε το δικό του μήνυμα, τόσο για 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ, όσο και για την δική του αγωνιστική…επάνοδο.

Ο Καγκάβα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει ως τώρα τα προσδοκόμενα στον αγωνιστικό χώρο για τον ΠΑΟΚ. Κάτι που φυσικά το γνωρίζει ο ίδιος, λόγω και της αγωνιστικής του απραξίας.

Με αφορμή τα 95α γενέθλια του δικέφαλου, έστειλε το δικό του μήνυμα για το μέλλον και για την επιθυμία του. «Να μπορέσω να συνεισφέρω στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος Ιάπωνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χρόνια πολλά στο σύλλογο. Εύχομαι κάθε χρόνος από εδώ και πέρα να οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον. Θέλω να είμαι κομμάτι του. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να συνεισφέρω στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Μάτος: Το «ασπρόμαυρο» μήνυμα του «El Loco» για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ 

Ο Λέο Μάτος ήρθε πριν από πέντε χρόνια από την Ουκρανική Ντνίπρο στη χώρα μας και συνδέθηκε άρρηκτα με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ενώ για πολλούς θεωρείται ο καλύτερος δεξιός μπακ που έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα εδώ και δεκαετίες!

Την στιγμή λοιπόν που ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει τα 95 χρόνια από την ίδρυση του, ο Βραζιλιάνος έστω και αν βρίσκεται σε άλλη ήπειρο αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα γεμάτο ευχές προς την οικογένεια του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν ακούω το όνομα του ΠΑΟΚ είναι όπως όταν τα παιδιά μου παίζουν στην παραλία ή παίζουν ποδόσφαιρο με τους φίλους τους. Αμέσως στο πρόσωπο μου σχηματίζεται ένα χαμόγελο και η καρδιά μου γεμίζει χαρά. Αλλά την ίδια στιγμή, όταν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ νιώθω όπως όταν δίνουν ένα διαγώνισμα στο σχολείο. Νιώθω πίεση και την αίσθηση ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος. Νιώθω μια μίξη συναισθημάτων όταν ακούω το όνομα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστείς για να παίξεις σε αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα, τους οπαδούς. Θα ήθελα επίσης να σας δείξω κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Είναι η φανέλα όταν κερδίσαμε το πρώτο μας Κύπελλο το 2017. Πιστεύω ότι οι φίλοι μου που είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν το ίδιο. Να το κατακτήσουν».

Γκαρσία: «Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, ο ΠΑΟΚ πάντα όμως θα είναι πάνω από όλα» (pic)

Δούκας για τα 95 χρόνια ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έσπασε κατεστημένο – Είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής»