Κάρολ Σβιντέρσκι: Η Ουνιόν… «σφήνα» για τον Πολωνό του ΠΑΟΚ


Βασίλης Μπαντής

Κάρολ Σβιντέρσκι: Η Ουνιόν… «σφήνα» για τον Πολωνό του ΠΑΟΚ


Στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Κάρολ Σβιντέρσκι έχει μπει και η γερμανική Ουνιόν Βερολίνου που τον διεκδικεί από την Μπολόνια.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πιθανή μεταγραφή του Σβιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα. Μετά την Μπολόνια και η Ουνιόν Βερολίνου εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον.

Τα παραπάνω αναφέρει η  ιστοσελίδα «bia24.pl» σύμφωνα με την οποία η γερμανική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 3.000.000 ευρώ στον Δικέφαλο συν μπόνους.

«Οι εμφανίσεις του Πολωνού έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Η προσφορά της Μπολόνια μοιάζει πιο σοβαρή αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει όμως και η πρόταση από την Μπουντεσλίγκα και την Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα προσφέρει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Σύντομα θα φανεί ποιος θα κινηθεί πιο γρήγορα και ποιος θα είναι πιο αποτελεσματικός για την απόκτησή του», αναφέρει το δημοσίευμα από την Πολωνία.

Όπως τονίζεται ο ΠΑΟΚ θα «ζυγίσει» τις δύο προσφορές που έχει και θα επιλέξει την καλύτερη.

Θυμίζουμε πως η Μπολόνια έχει κάνει πρόταση ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης 20 τοις εκατό. Μάλιστα οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για τη μετακίνησή του στην Ιταλία.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras