×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κυριάκος: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκτιμούν την προσφορά του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ»


Γιώργος Διπλοΐδης

Κυριάκος: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκτιμούν την προσφορά του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ»


Ο Κυριάκος Κυριάκος σε δηλώσεις που έκανε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» τόνισε μεταξύ άλλων πως μερικοί δεν βλέπουν με συμπάθεια την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την οικονομική κατάσταση του Δικεφάλου.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος είπε: «Το να μπαίνουν τόσο επιπόλαια πληροφορίες, να λέγονται στον αέρα χοντράδες για άνθρωπο επιχειρηματία, ο οποίος έχει και συγκεκριμένες εταιρίες, στο χρηματιστήριο ξέρετε τι είναι να ακουστεί στο ραδιόφωνο ότι ο εκ των ιδιοκτητών του λιμανιού έχει πάθει έμφραγμα; Καταλαβαίνετε επιχειρηματικά τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτό» Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουνε με συμπάθεια τον κ. Σαββίδη και ένα γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι με αφέλεια και ελαφρά τη καρδία γύρω από το όνομα του ΠΑΟΚ πουλάνε μυαλό».

Για την αλλαγή στάσης της Κυβέρνησης, στο θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα τόνισε:

«Προφανώς και εμάς μας έκανε εντύπωση η στιγμή που πάρθηκε η απόφαση ενώ είχαμε έξαρση των κρουσμάτων. Ήταν μια στιγμή που δεν το περιμέναμε. Προφανώς υπήρχε κάποια ασυνεννοησία. Αντίθετοι δεν ήμασταν και δεν είμαστε αντίθετοι εφόσον οι υγειονομικές επιτροπές το επιτρέψουν».

Για τις εικόνες συνωστισμού ανέφερε:

«Τα παιδιά αυτά δεν είναι τίποτα ξεχωριστό από το τι συμβαίνει καθημερινά στους χώρους εστίασης στα ΜΜΜ κλπ. Πολλοί από εμάς χαλαρώσαμε στην διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν είναι μια πρόσκληση της ΠΑΕ προς τον κόσμο Δεν το προκαλέσαμε, δεν θα θέλαμε κανείς να ρισκάρει την υγεία του. Είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως ΠΑΕ. Καλούμε και τον κόσμο να σέβεται τα μέτρα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη κι όσα λέγονται για αυτόν τόνισε:

«Το να μπαίνουν τόσο επιπόλαια πληροφορίες, να λέγονται στον αέρα χοντράδες για άνθρωπο επιχειρηματία, ο οποίος έχει και συγκεκριμένες εταιρίες, στο χρηματιστήριο ξέρετε τι είναι να ακουστεί στο ραδιόφωνο ότι ο εκ των ιδιοκτητών του λιμανιού έχει πάθει έμφραγμα; Καταλαβαίνετε επιχειρηματικά τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτό» Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουνε με συμπάθεια τον κ. Σαββίδη και ένα γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι με αφέλεια και ελαφρά τη καρδία γύρω από το όνομα του ΠΑΟΚ πουλάνε μυαλό».

Τέλος για τα οικονομικά της ΠΑΕ:

«Είμαστε στα ενδιάμεσα στάδια που προσπαθούμε να φτάσουμε την αυτάρκεια με ομάδα που κυνηγάει και πρωταθλήματα. Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανάπτυξη που έχει και ο κ. Σαββίδης ως άνθρωπος που έχει επενδύσει στην πόλη νομίζω ότι δεν έχει πάρει τον σεβασμό που χρειάζεται από την πόλη».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras