Ο Λούκας Τέιλορ θα είναι πιθανότατα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, που θα κάνει ακόμα ένα… βήμα στην καριέρα του.

Ο Λούκας Τέιλορ από τις γειτονιές του Σάο Πάολο θα έρθει στην Τούμπα. Θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον όμως πως σκεφτόταν όταν έκανε την… μετακόμιση του, από την Βραζιλία, στην Ουκρανία. Σε συνέντευξη του, τότε σε τοπικό μέσο της χώρας, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τόνισε αρχικά:

«Πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Επειδή δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ. Όμως μέχρι στιγμής αισθάνομαι εντάξει, μου αρέσει η πόλη.

Διάβασα πράγματα για το νόμισμα, για τον καιρό και τις πόλεις που βρίσκονται κοντά στο Λβίβ, πριν έρθω εδώ. Μου αρέσει να πηγαίνω κυρίως στα ρεστοράντ που έχει εδώ».

Για το πως κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των σκάουτερ της Λβιβ και τον στόχο του να παίξει για ομάδα εκτός της χώρας τους:

«Μαθαίνω Αγγλικά για να προσαρμοστώ, εκτός της Βραζιλίας, γνωρίζω και κάποιες λέξεις στα Ουκρανικά. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ για ομάδα μακριά από την χώρα μου.

Με τράβηξε το γεγονός πως η Λβίβ, επενδύει γενικότερα, στο να φέρνει Βραζιλιάνους παίκτες στο ρόστερ της. Γνωρίζω πως το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό και απαιτητικό.

Μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, ελπίζω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες της ομάδας».

Τέλος για τους στόχους της καριέρας του, τα είδωλα του και τι του είπαν οι συμπατριώτες του για τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ανέφερε:

«Βραζιλιάνοι παίκτες, μου ανέφεραν διάφορα στοιχεία για τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Είδωλα μου είναι ο Ντάνι Άλβες και ο Μαρσέλο (της Ρεάλ Μαδρίτης).

Οι στόχοι μου είναι υψηλοί, να παίξω κάποτε στους ομίλους του Champions League και να εκπροσωπήσω την χώρα μου σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όταν έφτασα στην Ευρώπη παρά το γεγονός, πως είχαμε πρόβλημα συνεννόησης με τους άλλους παίκτες, λόγω του γεγονότος πως μιλούσαμε διαφορετικές γλώσσες, δεν είχαμε πρόβλημα να λειτουργήσουμε ως ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ θα είναι Ροντρίγκο ή Μάτος;