Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της ψυχής μου, χωρίς συζήτηση και χωρίς δισταγμό»
Την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ εκδήλωσε για άλλη μία φορά στην καριέρα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στη Ρουμανία.
Μαρία Καλτσίδη
1 λεπτά ανάγνωσης
Την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ εκδήλωσε για άλλη μία φορά στην καριέρα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στη Ρουμανία.
Μιλώντας στοgsp.roο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε σαφές πως ο ΠΑΟΚείναι η ομάδα της ψυχής του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η Ντιναμό είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την παιδική μου ηλικία καθώς και με τον πατέρα μου. Η Ραπίντ είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την επαγγελματική μου ανάπτυξη. Επομένως, αν κάποιος με ρωτήσει τώρα ποια είναι η ομάδα της ψυχής μου, χωρίς συζήτηση και χωρίς δισταγμό είναι ΠΑΟΚ...».
Για τα δύο του χρόνια στην Τούμπα ο Ρουμάνος δήλωσε: «Υπήρξαν τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου, είχα μια φανταστική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, όταν το σκέφτομαι... ανατριχιάζω».
Επίσης σε κατηγορίες:
Ποδόσφαιρο
