Sportime

«Δεν είναι στο Open η σύζυγος του Παπαπέτρου» (pic)

Δείτε την ανάρτηση της Μάρτζυ Λαζάρου

Νίκος Τοσκίτσης 1 λεπτά ανάγνωσης
«Δεν είναι στο Open η σύζυγος του Παπαπέτρου» (pic)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν ανήκει στο Open από το καλοκαίρι».

Ο ΠΑΟΚ απάντησεστην ανακοίνωση του Ολυμπιακού - για την ακρίβεια στάθηκε στη μη αντίδραση του πειραϊκού συλλόγου στις επιθέσεις στον διαιτητή Άγγελο Ευαγγέλου.

«Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ - Γ. Σαββίδης για Ολυμπιακό: «Την ώρα που οι πονεμένοι ξεφτιλίζονται στο πανελλήνιο...»

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση.

Στη Μικράς Ασίας ανέφεραν ότι είναι ανάξια σχολιασμού όσα υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» για τα σύζυγο του Τάσου Παπαπέτρου.

Συγκεκριμένα, στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ γινόταν λόγος για τη διακοπή της συνεργασίας της Μάρτζυ Λαζάρου με το Open από το καλοκαίρι.

Η ίδια, μάλιστα, το είχε ανακοινώσει με ανάρτηση, όπως μπορείτε να δείτε:

Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν είναι στο Open η σύζυγος του Παπαπέτρου»

Δημοσιεύματα, μάλιστα ανέφεραν ότι η σύζυγος του Έλληνα ρέφερι βρίσκεται ακόμη στο πάνελ της εκπομπής της Αννίτας Πάνια... Ωστόσο, η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί εξωτερική παραγωγή, από την εταιρεία παραγωγής του Βρυώνη, η οποία έχει αγοράσει χρόνο στο Open.

Επομένως κανένας από την εκπομπή αυτή δεν εχει σχέση εργασίας με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Τοσκίτσης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα