×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μάτος: «Ιδανική στιγμή για να φύγω-Ήταν εύκολη απόφαση!»


Γιώργος Διπλοΐδης

Μάτος: «Ιδανική στιγμή για να φύγω-Ήταν εύκολη απόφαση!»


O Λέο Μάτος ετοιμάζεται να… μετακομίσει στην νέα του ομάδα την Βάσκο ντα Γκάμα, αφού αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΟΚ λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο μέσο «globo», ο Μάτος αναφέρθηκε σε περιστατικά της ζωής του, την θητεία του στον ΠΑΟΚ, την Ουκρανία, τον Ιβάν Σαββίδη και άλλα πολλά.

Σχετικά με την απόφαση να υπογράψει στη Βάσκο, είπε:

«Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση που έπρεπε να πάρω. Όταν η Βάσκο Ντα Γκάμα ήρθε σε μένα και μου έκανε πρόταση, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Υπάρχει ένας αριθμός από λόγους που έπρεπε να αποδεχτώ αυτή την πρόταση, ειδικά όταν μιλάμε για την Βάσκο Ντα Γκάμα, που είναι τεράστιο κλαμπ στη Βραζιλία. Το να αποφασίζω να αλλάξω μία ομάδα για τη Βάσκο Ντα Γκάμα δεν είναι δύσκολο, ήταν μία εύκολη απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάτος: «Η καρδιά μου πονάει αλλά πρέπει να φύγω» (pic)

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που αφήνει ένα κλαμπ όπου πληρώνεται αρκετά καλά, για να πάει σ’ έναν άλλο με οικονομικά προβλήματα, ανέφερε:

«Σε ότι αφορά τις αμοιβές, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επενδύει πολλά στο κλαμπ και οι παίκτες πληρώνονται καλά. Όμως, σε ορισμένες στιγμές, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τόσο πολύ για τα χρήματα, όσο τα επαγγελματικά επιτεύγματα. Σχεδόν κάθε χρόνια, μιλούσα με άλλες ομάδες αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι γιατί ο μισθός μου (σ.σ. στον ΠΑΟΚ) ήταν μεγαλύτερος και τα χρήματα (σ.σ. που ήθελε ο ΠΑΟΚ) για την μεταγραφή ήταν πολλά.

Τώρα, είδα πως είναι η ιδανική στιγμή. Το ότι είμαι 34 χρονών, είναι για μένα απλά ένας αριθμός. Εάν το ψάξετε, θα δείτε πως έπαιζα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βασικός τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Έρχομαι σπίτι. Είμαι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάο Γκονσάλο. Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Βάσκο, η ικανοποίηση για το ότι θα παίξω και γι’ αυτούς είναι κάτι που δεν πληρώνεται τα χρήματα».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras