Μουργκ: «Δύσκολη η φετινή χρονιά για εμένα»


Βασίλης Μπαντής

Μουργκ: «Δύσκολη η φετινή χρονιά για εμένα»


Ο Τόμας Μουργκ μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τις δικές του φετινές επιδόσεις. 

Ο Μουργκ αναφέρθηκε στις φετινή σεζόν, έπειτα και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

«Για εμένα ήταν δύσκολη χρονιά, προσπαθώ να δίνω το 100%. Από την καινούργια σεζόν όλα θα πάνε καλύτερα», τόνισε μεταξύ άλλων ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με της Λαμίας: «Το δύσκολο δεν ήταν να σκοράρουμε. Το δύσκολο ήταν να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Αυτή είναι η διαφορά μας. Αυτή είναι η επιτυχία μας και έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα με το μηδέν στην άμυνα».
Για το κατά πόσο βοηθάει τον ΠΑΟΚ το ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα: «Η δυσκολία αυτή ήταν για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς να προετοιμαστούμε, αλλά ό,τι ισχύει για εμάς ισχύει για όλες τις ομάδες».
Τι άλλαξε και που αποδίδει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κρατάει το μηδέν στην άμυνα: «Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε, αλλάξαμε προπονητή, σύστημα. Δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση το αμυντικό κομμάτι. Πρέπει μέχρι και εγώ να κάνω άμυνα που παίζω στις θέσεις της επίθεσης. Η δουλειά μας και η εικόνα μας στις προπονήσεις έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα και το μηδέν στην άμυνα».
Για τη δική του απόδοση: «Δυστυχώς έρχεται το τέλος της σεζόν και δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε. Χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να κερδίσουμε γιατί ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα. Για εμένα ήταν δύσκολη χρονιά, προσπαθώ να δίνω το 100% και από την καινούργια σεζόν όλα θα πάνε καλύτερα».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχω αντιμετωπίσει μόνο μια φορά αυτή την ομάδα στην Τούμπα. Είναι μια καλή ομάδα που αμύνεται καλά, έχει καλή ανασταλτική λειτουργεία. Έχω ακούσει από κάποιους ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στην Τρίπολη να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά τελευταία τα καταφέρνει. Νομίζω πως αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή θα πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras