×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ!


    Νίκος Τοσκίτσης

Ο Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ!


Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήρθε με μορφή εξάμηνου δανεισμού στην Τούμπα και ενώ δεν είχε χρόνο για να προετοιμαστεί και να προλάβει να «δεθεί» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έδειξε από νωρίς την αξία του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Πορτογάλο και νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Πλέον οι συζητήσεις για την παραμονή του και τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει καθώς ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη μεσαία του γραμμή. Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Δικέφαλος για να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα έχει για… σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης σε τετ α τετ με ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αλλά και με συμπαίκτες του έχει φανεί θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Πόρτο τον ενημερώσει πως τον υπολογίζει για βασικό τη νέα χρονιά, ωστόσο επειδή κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν αδύνατον να συμβεί ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ελπίδες να έχει στο… πλάι του τον ποδοσφαιριστή στην «μάχη» που θα δώσει για να τον αποκτήσει. Θυμίζουμε πως στον δανεισμό του παίκτη υπάρχει ρήτρα αγορά 12 εκατομμυρίων ευρώ και στον Δικέφαλο συζητούν και την πιθανότητα αγοράς του Ολιβέιρα από την Πόρτο με μορφή συνιδιοκτησίας.

Οπως άλλωστε και τις δηλώσεις του Αντελίνο Βιειρίνια που είπε για τον Ολιβέιρα: «Εγώ τον έχω… ψημένο, η Πόρτο δεν ξέρω. Αν υπάρχει το θέλω ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και παίκτη, θα τα βρουν με την Πόρτο, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Γνωρίζει, προσπαθώ να του εξηγήσω πράγματα τι είναι για τον κόσμο ο ΠΑΟΚ, τι είναι για την πόλη η ομάδα. Έχω καταφέρει πράγματα, να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν θέλει να μείνει εδώ, αν θέλει να γυρίσει πίσω. Εγώ έχω κάνει την δουλειά μου».


Τελευταία Νέα