ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δυνατά για Γιαννούλη η Γουότφορντ

Η Γουότφορντ του Βλάνταν Ίβιτς έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη την κίνηση της και κατά μια πηγή έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιαννούλη. Για τον 25χρονο διεθνή μπακ, όπως είναι γνωστό υπάρχει...

Γιαννούλης ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Γουότφορντ του Βλάνταν Ίβιτς έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη την κίνηση της και κατά μια πηγή έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιαννούλη.

Για τον 25χρονο διεθνή μπακ, όπως είναι γνωστό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Γαλλία (Ρεν, Σεντ Ετιέν, Μονακό) αλλά ακόμα οι προτάσεις -οπως αποκάλυψε χθες το Sportime- δεν έχουν ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο παιχνίδι μπαίνει τώρα δυναμικά και η Γουότφορντ με τον Βλάνταν Ίβιτς να ξέρει τον Γιαννούλη και να θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στην Premier League.

Πάντως, είναι γνωστό σε όλους πως η Championship είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα ενώ και ο παίκτης δεν είναι δεδομένο πως θα προτιμούσε τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας από τη Ligue 1 ή την Serie A για παράδειγμα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Exit mobile version