ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» ο Σβαμπ – Έρχεται Θεσσαλονίκη (vid)

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έρχεται την Πέμπτη (30/7) στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Δικέφαλο. Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι στα «σκαριά», καθώς ο Στέφαν Σβαμπ τα βρήκε σε όλα με τον Δικέφαλο και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της προσθήκης....

Στέφαν Σβαμπ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έρχεται την Πέμπτη (30/7) στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Δικέφαλο.

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι στα «σκαριά», καθώς ο Στέφαν Σβαμπ τα βρήκε σε όλα με τον Δικέφαλο και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της προσθήκης.

O 29χρονος ποδοσφαιριστής, αναμένεται την Πέμπτη (30/7) στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελικές συζητήσεις και θα περάσει ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί άμεσα η μεταγραφή του και επίσημα.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σημαντικά σε μία θέση που… πονάει και ενώ η προετοιμασία ξεκινάει σε δύο ημέρες. Έτσι, ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει ένα σημαντικό… εργαλείο στην διάθεσή του.

Exit mobile version