Για σήμερα (29/01) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στη Θεσσαλονίκη…και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αναμένεται να πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Έτσι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 21χρονο Βόσνιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα, αν όλα πάνε καλά, να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο άσσος της Ράντνικ θα πάρει την σκυτάλη από τον Σίνζι Καγκάβα ενώ στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο και ο Μπάμπα Ραχμάν.

Μπράντονιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

«Δεν γνωρίζω ακόμα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά περιμένω τα πάντα να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες. Υπήρχαν πραγματικά πολλές προσφορές αυτόν τον χειμώνα, ίσως δεν ήξερα καν για κάποιες από αυτές, γιατί όλα πέρασαν από τον μάνατζερ μου, τον πρώην παίκτη της Παρτιζάν, Ζβονίμιρ Βούκιτς. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η μετάβαση στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην καριέρα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπράντονιτς σε δηλώσεις του σε βοσνιακά ΜΜΕ.