×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Η άμυνα της Εθνικής θα είναι «ασπρόμαυρη»


    Μαρία Καλτσίδη

ΠΑΟΚ: Η άμυνα της Εθνικής θα είναι «ασπρόμαυρη»


Ένας πρώην προπονητής του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Βασίλης Μήττας, εκθείασε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός, ο ΠΑΟΚ διαθέτει την μελλοντική άμυνα της Εθνικής, η οποία αναμένεται να αποτελείται από τους Μιχαηλίδη, Διαμαντή, Τσαούση και Λύρατζη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα, δεν επηρεάζεται από λάθη. Είναι σημαντικό στοιχείο που το ψάχνουν στις μικρές ηλικίες και δείγμα ότι μπορεί να έχει μέλλον. Έχει εξαιρετική τεχνική για τη θέση του, καθώς για πολλά χρόνια ήταν επιθετικό χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος: «Μας άκουσε το CAS περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση»

Έχει, επίσης, εξαιρετικά χτυπήματα, τρομερές αλλαγές παιχνιδιού, που τις συναντάς δύσκολα ακόμη και σε ανδρικό επίπεδο, ενώ είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και δύσκολα θα χάσει κάποια μονομαχία στο ψηλό παιχνίδι» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ξεκάθαρα αριστερός κεντρικός αμυντικός. Όταν ήταν στην Κ17 τον μεταφέραμε από το κέντρο στην άμυνα. Του εξηγήσαμε ότι έχει όλα τα στοιχεία για να παίξει σε αυτή τη θέση, έχει χαρακτηριστικά που τα συναντάς σπάνια. Κατ’ ανάγκη και μόνο σε κάποια ματς έπαιξε ως αριστερό μπακ.

Με αφορμή τον Μιχαηλίδη, θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ σε αυτή την ηλικία έχει την αμυντική γραμμή της εθνικής Ελλάδα. Όταν αντιμετώπισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αγγλία, στην αμυντική γραμμή υπήρχαν οι Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης και Λύρατζης. Τα επόμενα χρόνια, το έχει πει και ο Γιάννης Γκούμας, όλοι θα είναι στην ανδρών. Και ο Διαμαντής είναι πολύ καλός κεντρικός αμυντικός, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από του Μιχαηλίδη και αλληλοσυμπληρώνονται».

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα