Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Ντεϊόλα. Η τελική πρόταση των «ασπρόμαυρών» για την απόκτησή του.  

Στη τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει συγκεκριμένη, μη διαπραγματεύσιμη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Στον Δικέφαλο δεν πέφτουν στα «τρυπάκια» των δημοσιευμάτων από την Ιταλία, για το ποσό της μεταγραφής. Μπορεί οι Ιταλοί να υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι διατεθιμένος να ανεβάσει την προσφορά του στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, οι Κυπελλούχοι είναι ξεκάθαροι, αναφορικά με την τελική πρότασή τους.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει επίσημη -μη διαπραγματεύσιμη- προσφορά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτηση του Ντεϊόλα.

Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς είναι αισιόδοξοι. Καθώς γνωρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κάλιαρι, ενώ ο ίδιος είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Εκτός αυτού, η σχετική προσφορά μπορεί να είναι και η τελευταία ευκαιρία των Ιταλών να καρπωθούν κάποιο χρηματικό ποσό, πριν χάσουν τον 25χρονο ως ελεύθερο.

Ο ύψους 1,90 ποδοσφαιριστής, έχει καταγράψει 73 συνολικά συμμετοχές στη Serie A, φορώντας τις φανέλες των Κάλιαρι και Πάρμα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Σπέτσια, Λέτσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Μπριζ: «Πρόταση για τον Κρμέντσικ»

ΠΑΟΚ: Το «Goal» αποθέωσε τον Κωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Χτυπώντας την… πόρτα του Ραϊόλα!