×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Κανένα πρόβλημα με Μίσιτς – Μένει Τούμπα


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Κανένα πρόβλημα με Μίσιτς – Μένει Τούμπα


Η «A Bola» στην έντυπη έκδοσή της σήμερα (31/3) τονίζει πως η μεταγραφή του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθεί, ωστόσο στον Δικέφαλο διαψεύδουν τα  σενάρια και δεν ανησυχούν για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

«Η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ για ν’ αγοράσει τον Μίσιτς. Τώρα όλα άλλαξαν και ο μέσος μπορεί να επιστρέψει στο Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδα της «A Bola».

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι σίγουροι για την επίτευξη της μεταγραφής του Κροάτη και δεν ανησυχούν με τα δημοσιεύματα, αφού το θέμα είναι τυπικό.

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το Sportime, ο Δικέφαλος έχει δώσει τα χέρια τόσο με την Σπόρτινγκ, όσο και με τον παίκτη και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του θα κλείσει και το συγκεκριμένο τυπικό κομμάτι.

Άλλωστε, έχει προθεσμία μέχρι και τα τέλη Μαΐου να ενημερώσει επίσημα για την ενεργοποίηση της ρήτρας απόκτησης που υπάρχει στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και στη συνέχεια να καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική ομάδα.