×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Ίβιτσα Ίλιεφ!


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Ίβιτσα Ίλιεφ!


Σημερινά δημοσιεύματα θέλανε τον Ιβιτσα Ιλιεφ πρώτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του Αθλητικού Διευθυντή στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν υφίσταται κάποιο θέμα με το στέλεχος της Παρτιζάν και τον Δικέφαλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε γνωριστεί με τον Σέρβο το περασμένο καλοκαίρι στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για άλλον.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται σε επαφές με έμπειρο άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως οριστικές ανακοινώσεις δεν μπορούν να γίνουν ακόμη με δεδομένη την κατάσταση, που επικρατεί σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη λόγω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακ: Έξαλλος με τους Τούρκους – «Τα έχουν θαλασσώσει, θα σπάσω το συμβόλαιο»

Στις τάξεις των νταμπλούχων θέλουν να αλλάξουν σελίδα τη νέα σεζόν και όπως έχετε διαβάσει στο Sportime ένα από τα κύρια ζητούμενα είναι να επενδύσουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Με βάση το συγκεκριμένο σκεπτικό, μόλις ολοκληρωθεί επίσημα η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τον νέο το Αθλητικό Διευθυντή αφού ο Μάριο Μπράνκο θα αποτελέσει παρελθόν.

Το προφίλ που θέλει ο ΠΑΟΚ να έχει το νέο στέλεχος, είναι ενός Αθλητικού διευθυντή με μεγάλη εμπειρία στον πρωταθλητισμό και πολλές σχέσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτός που θα αναλάβει τα νέα καθήκοντα του θα πρέπει να έχει εμπειρία στο σχεδιασμό και να έχει δουλέψει σε αντίστοιχο πλάνο που θα πρέπει να κατεβάσει το μέσο όρο ηλικίας και να βρει παίκτες ταλαντούχος που όμως ταυτόχρονα θα μπορούν να αντέξουν το βάρος του πρωταθλητισμού και να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε άλλη μία κατάκτηση τίτλου.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι ο δικέφαλος ψάχνει έναν αθλητικό διευθυντή όπου το προφίλ του να μοιάζει αρκετά σε αυτό του Φρανκ Άρνεσεν ο οποίος πέρασε από αυτό το πόστο στην Τούμπα πριν μερικά χρόνια.