×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Κάνει… κόλπο και αγοράζει τον Ολιβέιρα!


    Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ: Κάνει… κόλπο και αγοράζει τον Ολιβέιρα!


Εντυπωσιασμένοι στον ΠΑΟΚ όχι μόνο από την αγωνιστική αξία του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά και από τον χαρακτήρα του.

Ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα και έδειξε αρκετά ηγετικά στοιχεία, τα οποία τον έχουν κάνει αγαπητό και στους συμπαίκτες του.

Έτσι, έχει ήδη παρθεί απόφαση να γίνει προσπάθεια να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη, ο οποίος έχει έρθει για 6 μήνες δανεικός από την Πόρτο και στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα ύψους 12 εκ. ευρώ.

Οι «ασπρόμαυροι» σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους «δράκους» και «δουλεύουν» την πιθανότητα αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που έχει συζητηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι να αποκτηθεί ο Ολιβέιρα με μία μορφή συνιδιοκτησίας. Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει για τα δικαιώματα τα μισά χρήματα και η Πόρτο θα κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το colpo grosso και να κρατήσουν τον παίκτη που είναι υψηλής κλάσης στο ρόστερ τους.

Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η παρουσία του Μάριο Μπράνκο, που ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος έπεισε τους Πορτογάλους να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης, δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα των κυπελλούχων Ελλάδας.


Τελευταία Νέα