Sportime

ΠΑΟΚ: Ο κορονοϊός και ο Ολυμπιακός

Νίκος Τοσκίτσης 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ: Ο κορονοϊός και ο Ολυμπιακός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η μέρα της επιστροφής στη δράση πλησιάζει και όσο πλησιάζουμε προς το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου εστιάζει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Παράλληλα βέβαια μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, εκτελούν καθημερινά και πληθώρα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, προκειμένου να είναι σωματικά έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στους συνεχόμενους αγώνες που έρχονται.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04.06) ήταν και πάλι χωρισμένο σε δύο σκέλη. Αρχικά γυμναστική και στη συνέχεια τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την επιθετική ανάπτυξη, την αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα.

Τέλος, όλα τα μέλη της Α Ομάδας υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ για τον Covid-19, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής.Την Παρασκευή (05.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Τοσκίτσης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα