ΠΑΟΚ: Πάμπλο Γκαρσία τριετίας και επίσημα!


Μαρία Καλτσίδη

ΠΑΟΚ: Πάμπλο Γκαρσία τριετίας και επίσημα!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι το 2023.

Όπως είχατε διαβάσει από τις 24 Νοεμβρίου στο Sportime, ο Πάμπλο Γκαρσία αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Ιβάν Σαββίδη, που έδωσε εντολή να τρέξουν οι διαδικασίες για το νέο τριετές συμβόλαιό του.

Πλέον, ο Ουρουγουανός, ο οποίος μετρά τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, παίρνει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ.Καλτσίδη | «Τζόλης» βγαίνει σπάνια στην Ελλάδα!

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».


Sportime Extras