×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: «Το CAS είναι σαν να βρίσκεσαι σε λάκκο με λιοντάρια»


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: «Το CAS είναι σαν να βρίσκεσαι σε λάκκο με λιοντάρια»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο νομικός του ΠΑΟΚ, Νίκος Λαγαρίας.

Ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» στη διαδικασία της εκδίκασης του CAS για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη. Και αναφέρθηκε στη διαδικασία που υπήρξε στο CAS.

Αναφερόμενος στο πόσο σκληρή είναι η συγκεκριμένη διαδικασία:

«Η διαδικασία είχε πολύ ενδιαφέρον, μας χώρισε το CAS σε ομάδες και αυτό που θέλει το πάνελ είναι να “σκοτωθείς”, να προσπαθεί ο ένας να καταρρίψει ο ένας τα επιχειρήματα του άλλου, είναι μια μονομαχία, σαν να βρίσκεσαι στον λάκκο με λιοντάρια, στα πρώτα 2 session ήμουν εγώ μαζί με την Τζένη Πρεβεδούρου. Ο Σπύρος Βλαχόπουλος καθηγητής δημοσίου δικαίου ήταν από την πλευρά του Ολυμπιακού, το πάνελ ρωτάει απευθείας τους έξπερτς, ο Βλαχόπουλος είπε “πριν απαντήσω οτιδήποτε θέλω να χαιρετήσω τους φίλους μου” και ήταν κάτι συγκινητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Fake news: Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε τον υποβιβασμό της Ξάνθης

Του είπα ευγενικά πως διαφωνώ μαζί του, αλλά συμφωνήσαμε και σε κάποια πράγματα. Για το έννομο συμφέρον του Ολυμπιακού ήταν πάνω από μία ώρα η διαδικασία και το δεύτερο session ήταν πάνω από 2 ώρες, δεν το προτείνω για καρδιακούς».

Για την αίσθηση που έχει μετά από αυτό: «Αν υπάρχουν άνθρωποι από εκεί μέσα που είπαν ότι σκίσαμε, δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, ο πρόεδρος έχει δικάσει τον Μπλάτερ, η διαδικασία ήταν 11 ώρες, δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω, όλα τα βλέπει το CAS. Το ερειδόμενο είναι αν θα πρέπει να μπει στην ουσία. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν είναι γνωστή, ο Ολυμπιακός με την έφεση του δεν ήθελε να προσβάλλει το μέρος, αλλά να ασχοληθεί με την ποινή του ΠΑΟΚ. Είπε στο CAS πως αν μπει στην ουσία τότε ζητάω τον Τζουγανάτο για μάρτυρα και το CAS τον εξέτασε. Για να τον καλέσει σε θέματα ουσίας, πάει να πει πως το CAS ενδιαφέρεται για τα θέματα ουσίας».

Για το που το πάνε οι δικαστές: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πάνελ, ήταν τρομερά προετοιμασμένο για τα πάντα, οι ερωτήσεις έδειχναν πως την υπόθεση την παίζουν κομπολόι. Θα εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση, άκουσα πράγματα για το έννομο συμφέρον που αν ήμουν δικηγόρος του Ολυμπιακού, θα προβληματιζόμουν. Ό,τι και να πει το CAS, η απόφαση θα περάσει στο ετήσιο μπούλετινγκ του CAS, θα την διαβάσει όλος ο κόσμος».

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα