×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα στήριξης του Σαββίδη στον Φερέιρα (pic)


    Μαρία Καλτσίδη

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα στήριξης του Σαββίδη στον Φερέιρα (pic)


Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανασυνταχθεί το συντομότερο δυνατόν και να βάλει τα δυνατά του για διατήρηση των εντός συνόρων κεκτημένων του. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο στους πρωταθλητές Ελλάδας πιστεύουν απόλυτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η τρελή πρόταση της Ρεν στον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη

Συγκεκριμένα, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του Instagram, δημοσιοποιώντας μία φωτογραφία στην οποία επισήμανε το προφίλ του Πορτογάλου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μελιόπουλος-Οριστικό: Σταματά το ποδόσφαιρο στα 19 του!

Στην εικόνα που χρησιμοποίησε ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραφε: «Κάθε φορά που αναρωτιέσαι για τον σωστό δρόμο, να παίρνεις τον πιο ανηφορικό. Μόνο η ανηφόρα οδηγεί στην κορυφή».

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει τη στήριξη που έχει στο πρόσωπό του, δίνοντάς του έτσι την ηρεμία για να συνεχίσει τη δουλειά του.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι ξεκάθαρη η πίστη της οικογένειας Σαββίδη στον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Ιβάν εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού ενώ την ίδια άποψη του έχουν εκφράσει και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

 

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.